Ανάπτυξη Βρέφους - baby growth freeΜία ακόμα ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή για κινητά και ταμπλέτες Android που μπορείτε να κατεβάσετε και να αξιοποιήσετε αν έχετε μικρά παιδιά (ηλικίας μερικών μηνών), για να παρακολουθείτε την ανάπτυξή τους.

Με την εφαρμογή αυτή μπορείτε:

- να παρακολουθήσετε την ανάπτυξη τού παιδιού σας με τη βοήθεια των σωματομετρικών καμπυλών (βάρος, ύψος και περίμετρος κεφαλής).
- να απεικονίσετε τις μετρήσεις σε γραφήματα που παρέχονται από το Ελληνικό Υπουργείο Υγείας και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (τα γραφήματα του Ελληνικού Υπουργείου υγείας καλύπτουν 30 μήνες από τη γέννηση του βρέφους ενώ τα γραφήματα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας καλύπτουν 24 μήνες από τη γέννηση).
- να βλέπετε την ηλικία του μωρού σας εκφρασμένη σε μέρες μήνες και έτη.

Η δική μας εμπειρία: καταχωρήστε πρώτα την ημερομηνία γέννησης και το φύλο του παιδιού σας, πατώντας Μενού --> Ρυθμίσεις. Κατόπιν μπορείτε να εισάγετε τα στοιχεία (Βάρος, Ύψος, Περίμετρος Κεφαλής) πατώντας το μεγάλο οριζόντιο κουμπί στο πάνω μέρος της οθόνης. Στο τέλος βλέπετε την αντίστοιχη καμπύλη ανάπτυξης με βάση τον Οργανισμό που θα επιλέξετε (Υπουργείο Υγείας ή Π.Ο.Υ.).


Μερικές εικόνες από την εφαρμογή:


Η ηλεκτρονική διεύθυνση για να τη δείτε και να την εγκαταστήσετε στο κινητό από τον υπολογιστή σας:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.melunasoft.kampylesanaptykshs&hl=el


Ο QR κώδικας για να την κατεβάσετε απ’ ευθείας στο κινητό σας:


Previous
Next Post »