Αντίγραφα ασφαλείας για κρίσιμα δεδομένα - G Cloud Backup


Ανησυχείτε μήπως χάσετε το κινητό σας;
Θέλετε τα δεδομένα σας (επαφές, μηνύματα, φωτογραφίες, βίντεο κλπ) να μην ακολουθούν την τύχη της συσκευής;
Κάθε φορά που το μικρό σας παίρνει στα χέρια του τη συσκευή σας, αγωνιάτε μήπως κατά λάθος σβήσει σημαντικά δεδομένα;
Θέλετε να αλλάξετε συσκευή και το σκέφτεστε γιατί δεν ξέρετε πώς να μεταφέρετε στην καινούργια το υλικό που με κόπο έχετε δημιουργήσει;
Για όλα τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα έρχεται να δώσει λύση το G Cloud Backup της Genie9 για κινητά και tablets android.
Με μια απλή εγγραφή στην υπηρεσία μπορεί να δημιουργεί αντίγραφο ασφαλείας από τα κρίσιμα δεδομένα μας (επαφές, μηνύματα, φωτογραφίες, βίντεο, αλλά και έγγραφα, αρχεία κλήσεων, ρυθμίσεις συσκευής κλπ), το οποίο «ανεβάζει» κρυπτογραφημένα σε υπηρεσία της Amazon.
Έτσι μπορούμε να επαναφέρουμε το αντίγραφο οποιαδήποτε στιγμή, να το συγχρονίσουμε με άλλη συσκευή, να το μεταφέρουμε, να το ενημερώνουμε σε ημερήσια, εβδομαδιαία κλπ βάση ή να το διαγράψουμε τελείως όταν δεν μας χρειάζεται. Εφ’ όσον επιλέξουμε να το διατηρούμε, μπορούμε να έχουμε πλέον πρόσβαση στο υλικό μας από το site της εταιρείας με χρήση των κωδικών μας.

Η άποψή μας: πρόκειται για μια πανεύκολη εφαρμογή, που μπορεί να μας βγάλει από δύσκολες θέσεις και να μας βοηθήσει να μεταφέρουμε πολύ εύκολα το κρίσιμο υλικό μας σε μια άλλη συσκευή. Δημιουργεί αντίγραφο ακόμη και για δεδομένα της εξωτερικής κάρτας αποθήκευσης.

Ενδεικτικές εικόνες από την εφαρμογή:Μπορούμε να το εγκαταστήσουμε πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:


ή σαρώνοντας τον παρακάτω κώδικα:


Previous
Next Post »